Thursday, July 31, 2008

S.A.F

do u know what SAf is?ahahaha..it means STOP ADMIRING URSELF FATIHAH..ces..ala..bukan la dol..nway it means sukan antara fakulti.sesape yang tawu..tawu la..heh!
semalam ngan aineh aku hegeh ge men badminton,,adeh..penat dowh..tapi bukan ape sangat pon,,iyela..men kejap2 jek..tapi xleyh bla..aku dah macam makcik2,,sakit2 da kaki aku dowh..adeh..
dah la pagik tadik bangon suboh aku terlanggar dinding..pecah dah kapilari darah lutut aku..waaa,,,pedih siyot!seb bek tak jadik handicap.slalu okeh jek,,asal la pagik tadik aku bleyh macam xhengat jalan dalam umah neh..hukela...mengarot2 jek.cis.kabot!
..
...
....
oleh sebab menang mudah aineh(ahahah..berlagak la plak..),so akan men lagik ai selase depan.tade tawu lawan ngan mane..men jek la..as log as main!ahahaha..mase dalam gelanggang..bukan nak serius dowh..men2..apada.aku xtahan ngan partner aku tuh(fatin)..gilek lawak..heh!serasi coz name nak dekat samekan..ahahaha..FATIN..FATIHAH..dekat2 jek tuh.aku tengok die..teringat kak aima dol..tapi die neh putih melepak..xsame dengan kak aima.haha!tadik de budak intec tuh,,dok men double.tapi die comel..pakai tudong yang makcik2 indon slalu gune tuh..ape ke depe panggil..tudung ibu arini?!huh lebeyh kurangla..seyes comel(aku tahu jugak nak menghagai pompuan ynag cantik..jangan pk bukan2 k!aku normal).aku katela.."kalu aku pakai tudong tuhpon mesti comel"..cis,,dan2 si fatin tuh bleyh kate.."isk xkan la xcomel"..waaa....kutukan maot tuh..cis!taper2..member2 punyeh pasal..aku xamek pusing la..1day aku tunjuk k muke dak fatin tuh..=)
..
...
....
time aku menulis blog yang hegeh neh..aku sedang mendengar lagu "pictures of you by the last goodnight".mengingatkan kepade aizuddin khaled..die la yang hegeh dok men2 hanset,,teke2 lagu..aku memang da lame mencarik lagu tuh..ahahaha..finally..tq dol..aku busan la..tade lagu baru ke?pusing2pon lagu yang same..isk2..korang skang ngah layan lagu ape ye?aku nak tawu jugak..mane tawu leyh layan same.
..
...
....
alamak....report aku..sape nak buwat neh??adoila..malas nak bukak..zamani umar husin nyeh keje.neh adalah perbualan aku di YM bersame *bobob-chan*.ahahah..
haizi_bryanaldo : amakkk !!
haizi_bryanaldo : zamani xde rply pn dolll
eabudakbaik : ahahah
eabudakbaik : bagos!!!!
eabudakbaik : aku ske
eabudakbaik : >:)

cerite sebenar:- aku ngan bobob kene anta report kat zamani selepas tempoh sebulan.esok da august..so kenela anta.da tanyer ngan gazairi..nak datang esok.anta laporan.die kate tanye la zamani sendrik,,bobob hegeh la tanyer.zamani kate..die ade meeting..t die akan inform..sampai la neh..die xreplay.heaven~!
maknenyeh tak payah aku hegeh buat,,hahaha!!!manyak dol aku tak siap lagi..tanggoh selagi bleyh tanggoh..kah3..tag line aku.korang jangan nak amalkan plak.xelok.dahla pendrive aku yang dok menyimpan stok bahn2 laporan zamani dlam tuh dan2 xleyh bukak.memang nak kene campak lombong betol!mencikkkkkk...tapi naseb la donna de simpan bahan aku tuh,,so selamat la..xpayah nak taip beribu2 words..beribu2 tableu..beribu2 page..heh!moralnyeh kat sini jangan hegeh wat keje macam aku..ahahaha!iyela...kite mane nak tawu mase akan datang..dan2 malepetake berlaku..btol x?paper jek la..lalalala
..
...
...
sebenaunyeh nak sambong lagik..tapi..tapi..tapi..isk!selekeh btol...dah la..gerak!

Monday, July 28, 2008

J'adore badminton

dol...do plz stop admiring urself..


budget penat giler la men...mencikk.pandai ko berpure2

dowh..malam tuh ntah ape yang menghegehkan kitorang..dan2 nak men badminton.gerimis dol time tuh..tapi..ge jek la..dah alang2..lagik pon court kosong..mane budak2 yang slalu men?ge kencing kot..ahahahaha..ler..lepak 2jam..pastuh blah.waaa...rindu giler sal da lame xde men badminton..
ingat lagik time skola dlu..petang2 dok hegeh ge dewan..training.kene sekse siot..lari dlu keliling skolah..dah pastuh mulela..training..ahahaha..sampai jadik kude belang da kulit aku..iye la..kat luakan panas..mane tahan..cis..tapi xper..aku ase berbaloi la..xder la aku secomel macam neh kalu ge men badminton..eheee.
kepade en.judingg..kulit merah sket2 taper..jap lagi die curela..ahahaa..nak yang macam mane?yang merah macam udang kene bakar ke..ataupon kerang kene bakar?piley la sendrik..kah3..(ooowh..jahatnyeh mulot..nak kene tepok neh..hahaha)

Friday, July 25, 2008

first timer

assalamualaikum...(teringat daku kepada minizuan montah yang selalu berbaju biru..ahahaha)
ini adalah kali pertame menulis blog..(amak..skema bapak!ahahaha)
nak tulis pasal ape erk..pasal seharian nehla..
jap tadik dalam kol 2.15pm baru nak hegeh bangon tido..lelap jap b4 kelas ipk500.
waaa...ingatkan sudah lambat giler2..ustaz comel musti tertanye2 dimanekah ummu fatihah,ahahah..
ngantok giler dalam bus..kalu leyh lelap macam pg,,tape la jugak,,bus sangat hegeh..
sumepon baru nak gerak pas solat jumaat..
cis..sedikit malang pasal kelas dan2 la cancel..cis..kalulah aku tahu..
dah la hegeh pakai baju kurung...ala..yang kain senget tuh,,ahahah.budak haizi jek yang kutok aku.uhuu.
balik jek.aku teros online..dok ngarot2 ngan ezora(bukan razmizura..kepade yang berkenaan sile muntah.ahahaha)
malam ni eija datang umah..ape die nak hegeh ntah..biaw jek la..xkesah pon..
rindu judingg la..ape cite ntah dol tuh..bz kot..xpela..
okeh..aku nak pk jap..bile nak mule reja laporan LI untuk zamani?pk lagik la..pk..pk..pk..pk..lu pk la sendrik!heh

*our heart..don't deny..*