Wednesday, September 10, 2008

MIMPI menakotkan..

"Don't worry about who doesn't like you, who has more, or who's doing what.
Instead; let's cherish the relationships we have with those who do love us.

Let's think about what God HAS blessed us with,and what we are doing each day to promote ourselves mentally,physically, and emotionally. I hope you have a blessed day."
--> aku pagerized dari blog orang ..lol.mase ngah hari tadik.aku terbuka macam2 blog..uhuu..menarik sunggoh!seyes

salam..
aku baru bangon tido neh..gilek pas solat tadik..aku memang berniat nak tido
sampai kol 2.30..hoho!(blm xmas lagik!)gilek bapak la..aku mimpi burok..huk2..sedayh..akupon xtawu per maksodnyeh..semacam sumeh orang kampung xske kat aku..waaaaaaaa..padahal aku xwat salah aper pon.tapi dalam mimpi tuh aku memang manyak wat salah kat depe..adui..sedayh la aku macam neh..kenape??ape maksodnyeh?erk..
xleyh nak cite detail kat dalam neh..taper..aku simpan sendrikla..uhuk2.aduhai,,
aku terjage sebelom mimpi tuh lebih mengarot2 bile terdengau msg masok..azza..ces.
seb bekla die hegeh2 msg..kalu dak aku pon terlayan dengan mimpi burok tuh..lol.terime kasihla sahabat..eiii..sebok jek nak tawu aku mimpi aper..ces
----------

aku terske le plak ayat yang berquote kat atas tuh.erm..ntah..aku xnak peduli sesape yang xske aku..walaupon kadang2 aku kate xpernah nak amik pusing..tapi sebenarnyeh aku amek ati gak..lalala..mimpi burok tuh,,lebih kurang macam tuh la..asal la depe xske aku..ces..tidor nyenyak aku dah diganggu..amak!!!selekeh btol..mencik!
dah la..aku nak wat reja skolah neh..sok ader test NN..good luck for all..papai..
----------
jangan lupe mangon sahor..kan ader keberkatan dalam bersahor tuh,,selamat berpose!!erk.sebelom tuh..haha!semase melayari blog others..aku terjumpe lagu zapin ntah paper ntah..hoho..layan dowh..hehe!semangat la aku nak menbace NN..haha.skang neh lagu Joget Toleh Menoleh by Senario..haha..dan2 aku teringat dlu jar kate aku neh lawak bleyh beat senario.pastuh aku kate kang sat lagik aku wat group sendrik..scenari..lalala..kekadang aku rindu mase dulu..
.....


No comments: