Sunday, October 26, 2008

K.E.M.A.L.U.A.N.

pas habeh berjumpe dengan pn.arifah..(cikgu biologi merangkap mentor aku)

dan2 la bunyi loceng kebakaran.

aku tawu..memang dah sedie maklum jap lagik ader fire drill

terpaksela berhegeh dengan cepat.

aku dah nampak budak2 junior berhegehan menuju ke tapak perhimpunan.

dowh..asal aku terase macam xsedap hati neh?

kenape neh?

apekah???


ceh..time turun tangge tuh..

dan2 aku terase macam pedih semacam.

pedih kat muke dowh.

waaaaa!

aku dah jatoh tergolek depan budak2!!!

sangat malu.

tapi aku heran asal dorang xgelak?

tolong aku pon x.

ehee..bagos la macam tuh.

besok2 nyeh,,fidie tanye aku

"semalam aku denga ko jatoh tangge.betol ke ummu?"

bodo xpayah la tanye.

malu dowh..ces.

sape yang bocorkan rahsie neh?

nak kene kerat pundi kencing?

Saturday, October 25, 2008

ohh..do plz stay away!

dowh..

asal la bau petai lebeyh best dari kamu?

isk!!

sesak nafas aku tawu x?

budak2 middle east neh memang xtawu mandi ek?

hado..tensen betol.

habeh satu bus berbau dengan bau badan kamu.

hado..respek la siket kat pakcik bus tuh kot iye pon.

huh!

Friday, October 24, 2008

kenape?

adekah korang perasan tulisan aku makin hodoh?

makin macam #$$%%^&*.

dowh.sedayh.

aku terperasan time dok dalam library jap tadik.

aku sudah jarang memegang pen dan pensel.

dulu time skolah aku selalu mengejek afif saufi mohd salleh lataran tulisannye yang buruk itu.

maap sahabat.

ahahaha..satu cite best.

aku ske dengan pen dan kertas mase kesik2 dulu.

pernah sekali aku cakap ngan abah aku.

"abah, belikan fenfel"

waaaa..tuh aku ke?

haha!bukan kot.

aaarghhhhh..kenangan!rindu abah

Thursday, October 23, 2008

nina?


"makk, ni ape?"


"rumput sayang"

"nina mak?"

"ini rumput"

"bukan la..ini nina.."

"rumput"

"pokok nina mak"

************************
tuh la die aku time kecik2..

seingat aku 4 tahun.

tapi masih ingat sampai sekarang.

tambahan mak selalu membahan aku dengan cerita ni.

aku yang xpaham bahase.

dah mak aku kate tuh rumput..

aku tetap kate tuh nina.

adoi..degil sunggoh!

mak..maafkan anakmu ini...

....

er..korang tawu ke nina tuh?

pudina dowh!

haha.


dulu2 banyak tumbuh kat tepi umah.

mak aku dok sebok bersihkan keliling umah..

aku sebok2 nak tolongla pajak.

hati kecik: rindukan suasane rumah dulu..

tak pasal-pasal

dowh xpasal2!

eseh..malu la pulak nak cite.

cite jekla.

aku yang sudah kekeringan poket,berniat untuk mengeluarkan wang dari mesin ATM.

dah terhegeh2 naik bus,,tibe2..

aku dan2 nak tersungkur ke depan!

waa..setan punye pakcik bus.

giler babi punye bawak.

behave la dowh!

adeh..ader keling tuh da tahan aku daripade terjatuh.

waaaaaaaaaaa...xmahu!!!wuuu..

patotkah aku bersamak???

setelah keling tuh menyentuh tangan ku ini?

waaaaaa....

dowh..patotnye aku bersyukur xjatuh dalam bus tuh.

terime kasih keling.

tapi aku masih sedih kerane..

waaaaaaaaaaaaa..........

Wednesday, October 22, 2008

post ke-3

ini adalah yang ke-3.

untuk hari ini saje.

time mandi tadi, aku dok tingat2 pasal fyp.

mane aku nak cekau data?

wuuuu..sangat suah hati!

xkan la sesenang itu pihak bank nak bagi data pasal credit card dorang.

waaa..xkan!

oowh..matila aku!

sangat stress!

fraud detection la sangat!

ceh

tibe-tibe..

pagi tadik dalm kol 7.42, mak kol.

haha!memandangkan aku xde tido malam tadik, jadinye aku mengambil keputusan untuk tido selame 3jam.

haha!mak tanye.kamu buat ape.terus terang aku kate..malam tadi aku suf net semate.uhuuu..seb bek die xmembebel!

kelas pon batal je sume.memang sedap tidola.heh!

mak kate pak teh masuk hospital.stoke katenye.

terkene stroke tu time 4pagi.

semalam mak ge hospital kat ipoh bersame2 tam n yop.

pastu mak kate lagi..skang jantung die plak bermasalah.

aduhai.pulak!aku tawu..pak teh mmg perokok tegar.

dowh.aku sangat terkejut.pak teh merupakan adik ipar mak.

seorang yang garang.serious aku masih lagi takot sampai sekarang.

tapi lebih kepade segan sebenarnye bile dah besar neh.

kenape dengan tibe2 ek?aku tengok die macam biase jek time raye hari tuh.

dowh.dan2 aku teringat time kecik2 aku ge lepak umah die.

erm..aku neh memang kaki jalan pon.

oteh slalu bawak aku tido umah die kat sitiawan time tuh.

senang kot nak bawak aku yang xbanyak meragam neh.hmmm..

seingat umur aku 5tahun..pak teh bawak aku ge bertindik subang.

dowh jangan salah anggap la plak.bukan kat pusat ke atau tempat2 yang xsepatotnye.

telinge la..adeh!die bawak aku naik moto ja pon.ahaha..lawak!

neh ader 1 soalan die yang aku xleyh bla sampai sekarang. 3-9 = __?

waa..time tuh die tanye kami (maksud aku,anak die --> nurul dan anyah plus aku).

aku dah terkial2 time tuh.mak xpernah pon bagi soalan macam tuh.

last sekali aku dan anak2 die xdapat jawab.

sekali die bag ijawapan ape owh.0.haha!pentipu..

nampaknye pak teh pon dah salah.haha!

opsss..tuh dulu2 punye cerite.zaman aku xskola lagik.

semoge pak teh cepat sembuh.sehat macam dulu2.

kesian kat oteh.die dah la xbekerje.macam mane plak nanti?

huk3..aku berfikiran mengarot plak di kala ini.

aduhai..

Monday, October 20, 2008

10 fakta tentang cik fatihah

dan2 ni aku tergerak nak tulis pasal diri aku.tapi ader 10 jekla.cadangan dan sokongan oleh en.separa normal yang terkene gigitan ular sawe.haha!opss..maap kerane aku tergelak siket.heh!he stated there 15weird things..tapi aku wat 10 jek la..adeh..okeyh la tuh.

1. seorang yang penyayang.

adeh seyes la..aku neh penyayang.sifat penyayang ini terbukti bile mane aku xpernah zalim terhadap kucing.okeyh aku tipu.pernah time skolah dulu..aku amek kucing dan masokkan dlam tong sampah.member aku,yani merangkap classmate aku mara2 pasal aku jahat terhadap kucing.yup!die mmg ske giler dengan kucing.ade lagi kisah kucing dan time skola dlu.pidot dan nisa'.dorang pernah wat xsenonoh terhadap kucing.pidot tulis kat badan kucing tuh 'ni nisa yang buat'. nisa plak balas bende yang same kat badan kucing tuh.oit!!korang inagt tuh whiteboard ke?adoi..x berperikebinatangan langsung!ceh.dah carca merba aku tengok.apedahal daa kucing kaler warne warni macam kaler krayon!

2.aku benci anjeng!
aku alergik gile ngan anjeng.mencikk!!suatu hari yang damai, time aku tengah sedap2 mengayuh basikal,otw balik umah.xingat dari mane.ade ke bleyh anjeng hitam tuh kejar aku.padahal aku xbuat apepon!ces.#$%^&* punye hanjeng!neh kawan aku pali..die cite kat aku.time tuh pas suboh baru balik dari surau,bulan posa,sedap berjalan2 ngan sorang member die,tetibe pali bersuare,(nway ni aku wat ayat sendrik)

"sejak biler plak kampung kite neh ader orang bele kambing"

"ntahnyeh.sape plak yang bele kambing dalam kanpung neh"

sekali bile dah dekat,,baru sedar tuh anjeng!dan2 anjeng tuh dengan x semene2 telah mengejar pali dan sahabatnye.tercungap2 beb budak2 tuh!haha.dah la pose.uhu!!aku terbahak2 bile mendengar cerite kelakar tuh.pali, ko sehat ke?senyap gile.heh!ader ke anjeng tuh kambing.ape da..selekeh!

3.aku demam.
aku tingat time skolah kat sabak bernam dulu..aku pernah demam giler2!apada hal daa..adeh!yang aku hengatla..sebelom aku demam tuh,,aku ade jumpe fidie.kekasih aku time skolah dulu.uhuu.tuh la first love aku n first time die pegang tangan aku.aku jadik xsehat dengan tibe2.pasal tu kot.heh!biasela..demam tuh penyucian dose kot.haha!sangat takot dowh time tuh.kelakau pon ader.tuh la pasal,tuang lagi solat berjemaah time asar!mampos,,naseb baik ustaz ahmadi xcari aku kat kelas.tapi peluh juge la nak jawab malam tuh.ustaz tanye dowh aku ge mane.uhu..xingat ape aku pajak!ustaz...heh!

4.sangat sengal dalam sejarah!
aku dah pernah cite kot sebelom neh.aku mmg bodoh gile dalam sejarah.ko tawu sebab pe?trial spam aku FAIL!dowh.mampos,,xpernah terfikir!aku ingat aku fail fizik..tapi rupe2nyeh sejarah.ntah,,aku sangat benci menghafal sejarah!buku teks cantik je aku tengok dengan kaler2 bagai.tapi tuh la..heh!tapi berkat pertolongan fidie dan kesungguhan aku dlm memahami sejarah..akhirnye aku dapat A1 dalam spm.hebat bukan?haha!!terime kasih fidie.

5.makan siket je!
neh fakta yang aku xleyh blah.seyes dowh..aku makan siket.xcaye?tanye budak2 umah.dayang n min.aku akan makan banyak kali masakan tuh aku ske dan aku mengidam sangat2.contohnye,tomyam.ntah,,dan2 aku termengidam,haha!time tu aku tambah nasik.lol.sangat ske makan kuah kacang,,huhu!terliur la plak!

6.aku xdapat kuros dengan mudah
aku mane pernah kurospon!adeh..walapon makan siket,tapi aku tetap bulat!heh!judinggg ske membahan aku yang aku neh xpernah kuros!dowh..kaupon same.xpayah la nak hegeh kutok aku.cis.fazira juge ader mengatekan aku neh berisi, gemok dan macam2.aku taw la ko tuh keping, ramping sekeping.adeh!gebu ko kate aku.heh!

7.pernah kuros sekali.haha!
aku pernah semiggu xmakan nasik + time tuh training badminton hari2.mesti xpercayekan?hegeh!waa..tapi tuh la kebenarannyeh.time tuh mak n abah hantar aku kat asrama.haha!padahl bukan jao mane pon.dekat jek pon!aku xmakan kat dining hall.lalu jek.pasl ape aku xmakn?ader satu lauk yang aku paling xgemar.telur masen + pecal kot!xingat.pas makan bende tuh, aku rase nak pitam...nak muntah.ape yang makcik tuh masokkan?tu yang xmakan sampai seminggu.heh!balik minggu tuh,kak ipar aku kate aku dah kuros.haha!die xtawu rahsienyeh,huhu..

8.mate hazel
aku xpernah nak sedar akan kebenaran neh.aku buat macam biase jek.bagi aku
mate kaler apepon,xkesah.nothing special.tapi aku mule sedar bile ader mulut2 yang mengatekan mate kaler hazel cantik!syukur alhamdulillah..kalu korang nak tawu..budak syukri ske dengan mate neh.die tergile2kan sangat.adeh..dah jatuh hati katenye.die merupakan guru memandu di sekolah gabungan.setahun xjumpe, die masih ingatkan mate aku!ces,apadahal da..adeh!neh aku tingat time aku form3 dulu,,aku rapat juga dengan budak mate hazel neh.imran namemyeh.pe kabaula die ek.lost contact dowh.ape2 pon..aku harap die sehat walafiat di samping keluarge besaunyeh.bapak die kawen 2 dowh.amak!!mati aku kalu die tawu dah reveal kat sume rang.waaaa..ampun!

9.bijak metematik
tapi tuh mungkin dulu jek kot!waaa..sedih la plak!mak aku dah biasekan melatih otak aku dengan mencongak,tawukan aper tuh congak?kalu xpaham ketuk kepale.kluk2!!!mak akan bagi latihan(time neh aku blom skola lagik) matematik mudah.contohnye: 2+ 12 = ___, 34 +8 = __, dll.tapi tambah dan tolak jek la. aku sangat suke!huhu!dlm mase xsampi 10minit aku dah dapat menyetelkan masalah mudah tuh.lol.aku ikot macam abah aku kot.walaupon abah xblaja tinggi, tapi bab mengire neh,,die paling hebat.time skolah(skolah kat kampung) aku menjadi anak murid kesayangan cikgu zainal.haha!cikgu...sehat?
tapi ade perkare bodoh jugak.first time aku nak blaja membahagi..aku sangat bodoh!aku marah2 mak sebab aku xpaham.aduahai..berdose aku dowh.xreti nak sabau langsung2!ces.dah ko sendri yang bongok!!mak..ampun!!huk3(nangis teresak2)


10.aku nak kencing
waaa...xtahan dah neh.dah gerak dulula..(mesti menyebabkan kontroversi jap lagik)

kaki ku ketaq

btw pagi tadik aku dah rase gelabah nak mampos..

tawu jekla..hari neh presentation project proposal + test2 itpm..

kaki aku jadik ketar dowh.secare tibe2.

adeh!!pagi neh macam2 jadik.

perot aku yang negade2 ntah nape.

xdapat susu ke?adoi..manje!

dengan budak2 nak pinjam printer waktu pagi.

aku plak yang terbeban.

isk.xbaik merungut!pas question..

donna...mintak maap pasl ink donna dah habeh kerane penggunaannye terlalu banyak pade pagi tadik.gomen neh..uhuk.

kalu x,,patotnye ge nek bus je..

tapi memandangkan aku dah terlewat giler babi..aku tumpang wani je la.

heee.hegeh!

finally dapat present jugak..tapi dalam waktu akhir.

uhu..dapat disoal siasat sedikit saje oleh para panel.

sekian.

(aku sebenanyer xstudi subject si garang.bace jek aku lelap.nak macam mane!heh)

Friday, October 17, 2008

aku yang sengal

aku mengalami masalah kesukaran untuk menentukan..ke membuat perbezaan.ntah.

xtawu nak explain macm mane!kenape aku bengap sangat neh?

ayat BM je pon!

kate BM A1.aduhai..sengalneyh.

carite die macam neh.

dalam subject french..adela blaja pasal kurang (moins -[mwa]) dan lebih (plus- [plu]).

contoh ayat yang ms.haslinda pernah bagi.

Nicole Kidman est plus grande que Tom Cruise. - Nicole Kidman lebih tingg daripada Tom Cruise.

Nicole Kidman est moins petite que Tom Cruise. - Nicole Kidman kurang kecik daripada Tom Cruise.

masalah aku kat sini,,kenape kurang kecik tuh maksudnyeh lebih besar?

kenape2?otak aku tak dapat berfikir dengan waras ketike ini..kesian!

balik aku argue dengan dayang,,dayang explain dengan tenang dan akhirnyeh aku paham.paham mase tuh jek la.heh!!

cik lan juge mengatekan bende yang same.kalu kurang kecik maksudnye besar.

waaa..aku sengal!!!!

perkare neh membuatkan aku berfikir panjang.

masalah yang aku hadapi neh berlaku sejak aku xdapat befikir dengan betol ketike menjawab soalan listening french aituh!

ceh.

ape masalahnye sekarang?

adekah sebab aku xdpat menganggar jarak dengan tepat?

adekah sebab aku bute kaler?

adekah sebab aku xpaham dengan soklan aituh?

xla..sebab aku dapat nak tangkap ape maksud jeune!!!

ceh.celake btol..macm mane aku leyh lupe????

jeune [jwen] - muda.

kalu plus jeune..maksunyeh lebih mude lakan?

sangat benci dengan situasi di kala ini.

...

Tuesday, October 14, 2008

Perihal Pisang Emas..

Perihal Pisang Emas..

Dowh..jap tadi baru je lepas bergaduh mulut dengan Min.

Huh!pasal ape?pasal pisang emas.

Macam ni jalan ceritanya.

Yana dok sebok2 buat pisang goreng.

Ea: Tuh pisang ape Yana?

Yana: Yana pon xtawu, kakak bagi.

Ea: Erm, pisang berangan kot!

Dengan tibe2 Min yang tengah hegeh menyiang ikan menyampuk.

Min: Pisang yang dah macam tuh eloknye dibuat cekodok.

Ea: Pisang ape tuh?Yang confirmnye bukan pisang emas. Pisang emas mane bleyh dimasak cekodok!

Min: Ey, ape pulak! Ade jek orang pakai pisang emas buat cekodok!!

Ea: Waaa..mane ader!

Min: Habeh tuh, xkan dibawa belayar jek kot!

Ea: Habeh dah masak atas peti. Dah la sebijik pulak tuh!

Kerane tidak berpuas hati dengan fakta bahawe pisang emas boleh dibuat cekodok, aku dengan xsabaunye bertanye kepade Dayang.

Dayang pon tidak pasti sama ada pisang emas boleh dibuat cekodok ataupon tidak.ceh!di atas pagar la plak.

Min pulak pergi ke bilik depan. Tanye kat Ana dan Fifi. Ana kate boleh!wah!!!!!

Fifi pon begitu juga.macam mane neh..semue pon tidak menyokong aku..wuuu..sedayh!

Dorang kate leyh jek makan pisang emas yang dibuat cekodok!

Dah 4-1 di situ..sah2 aku kalah dah!

Dayang..malam neh hang tido lua!cis..X backup member langsung! Adeh..

Siapa yang bersalah dalam hal neh?

Adakah Yana kerane telah membuat pisang goreng?

Min ke?Sebab tawu memasak dan tawu pelbagai makanan pelik?

Ana dan Fifi ke ?Sebab pernah makan cekodok berasaskan pisang emas.

Dayang ke? Yang xpasti pisang apekah itu.

Atau aku yang xpernah nak tawu masakan yang xseberape pelik neh!

Bak kate Min, “xder cekodok pisang emas pasal mak xpernah masak?”

Dowh..pedas !iyela2..aku neh xboleyh nak jadi perase makanan sebab..

aKU xMAKAN bENDE pELIK!

Tolong jangan harapkan aku kalu nak makan bende pelik!

sekian!

sesape yang tawu perihal neh, btawla aku yang innocent giler pasal cekodok pisang emas.

Btw..cik lan juge telah menyokong Min dan sekali gus menyebabkan akukalah terok!!!

Huh!

Monday, October 13, 2008

Macam mane?

macam mane ape?
adeh..
kehegehan aku menjadi2 pasal exposé xsiap lagi.
blur la nak cakap pasal country.
ayat nak power..dah tuh nanti mati aku nak hafal.
waaa...xmao!

mak kol pagi tadik.0725

ea: mak!Assalamualaikum
mak: Waalaikumsalam..A,,abah kate kamu tepon semalam.ape halnyeh?
ea: xpape..saje nak kol umah.
mak: semalammak ge open house kat umah cik nab. (aku dah pelik..suare mak lain)
ea: oowh..tawu dah.abah kate die sorang jek kat umah.budak2 sumepon ikotkan?
mak: ha'ah.uhuk2.
ea: erk..mak, nape suare mak len?
mak: mak demam la.uhuk2
ea: mak xmakan ubat ke? (aku dah sedayh time neh pasal mak xsehat.)
mak: nanti jap lagi mak beli.kamu dah habeh duit ke?x cakap ngan abah?
ea: dah cakap dah.semalam.Mak, jage diri elok2.

dan2 neh korang akan tawu,.
1. mak aku kol pagi tadik
2. mak aku xsehat
3. mak aku ske kol aku time pagi2.
4. aku bangun awal tiap2 pagi
5. aku sayang mak sangat2
6. aku hegeh kol umah kalu dah kering poket!lol

harap mak cepat2 sehat!(aku xmahu menggunekan ayat skema..mati kene kutuk dengan budak2!)
sayang nak sangat2! =*

Saturday, October 11, 2008

aduhai sahabatku ANZAM

Ea tambah kesimpulan dengan rujukan ye.

waaaa..ko saje nak dere aku.
nak edit memerlukan banyak mase.uhuk2!
IPK500 yang cannot simply pajak.
heh!

Friday, October 10, 2008

sure best

kawan aku dah bertunang!
waaa..jap lagi pas habeh blaja kawen la tuh.
aku?
waaa...
jap2..asal aku nak emo semacam neh?
ceit!
dah2..aku nak solat asar jap.

neh sape dok mscl2 neh..aku bz la mangkok!@##$$%%^&*

Thursday, October 9, 2008

karotan di awal pagi


waaa..terase nak kencing!


jom ge.

adeh..malas betol..dah siap bagai.

sangat benci kalu dah siap berpakaian, make up bagai..pastuh kene ge tandas untuk kencing!

dah2..jom kencing.

Tuesday, October 7, 2008

pajak is a part of my life


berat mate aku dowh..

xleyh jadik ni.kene tido!
amaakk!!aku sudayh terlewat.skang ni dah pukol 2016.
mahu memajak references pon memakan mase.adeh!!makan nasi xleyh ke?
aku sakit kepale lantaran tido di waktu maghrib!
mampos kalu ustaz ahmadi tawu(die adalah warden ketike aku bersekolah dulu).
ustaz...heh!
ok2..aku benti.mahu memajak kembali.

free love - my indie rock darling berkumandang.best!

Monday, October 6, 2008

sakit...

perbualan aku bersame cik lan.pagi tadik dalam kol 7.00pagi

cik fatihah: mate sakit..macam mane nak ge kelas.huk2
cik lan: dah tuh..ge la klinik..
cik fatihah: macam mane nak hegeh.xkan nak pakai spek itam.adeh!
cik lan: pakai la spek kelabu kalu macam tuh..lalalala
cik fatihah: waaa...mengarot!!!

perbualan aku bersame bobob.memalui text msg.

cik fatihah: dol aku saket mate.xleyh ge skola.
bobob chan: ceh.dan2.cocok kang br taw.g dol.jgn malas.hahaha
cik fatihah: seyes dowh.aku xkencing.
bobob chan: bile nak kasi rendang kat aku?
cik fatihah: .."erk..apekeheinyeh yop..dah lari tajok!!"

make dengan itu.aku terpakse la ponteng kelas ..lalalala..erm,bukan lecturer masih lagik dalam mood raye ke?lalalala..

layan lagu ape skang dol?aku tengah mendengar band indie neh..julie goes oversea - si dia.layan beb.tryla tengok kat tiub kamu.heh!
dol..kamu juga disarankan untuk melayan lagu neh..Gadis elektrik by mohd jayzuan..aku suka juga nak buka blog budak neh,,dengan link2 die sekali.best beb!cerite dorang menarik.ge carik sendrikla blog depe tuh!lol

Sunday, October 5, 2008

di'tag' oleh bobob chan..


waktu neh boring gilek!jadi aku amek keputusan untuk menjawab soklan2 berikut!aku ngah makan rendang ayam neh..
lalala

p/s- aku dah jawab dol..ahahaha!

1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?


-erm..kertas add maths.k aku main2..nset

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?

-mane aku bli baju raye pakai duit sendrik,, abahnyeh duit.lol

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu?

-rumah sudeyh

4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?

-kekal sehingga akhir hayat..cik lan..haha!

5. Adakah anda di lamun cinta?

-jap..pk semenet due jap

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam?

-erm..patotnyeh city mewah..tapi tuka tempat..restoran ape ntah..xingat..

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?

-komik: lawak kampus:league

8. Apakah nama penuh kamu?

-ummu fatihah bt mohd bahrin

9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?

-mak.malam tadik die wat lawak sengal..bapak aku dah bising pasal aku ketawe banyak sangat!haha..mak memang best!sayang mak..ngan abah bile nak dapatkan duit.heh!

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?

-erm,,keluarge mertue

11. Christina atau Britney?

-britney

12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?

-kat kampung mak yang basoh..kat shah alam,,basuh sendrikla

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?

-paris.uhuu...

14. Pelukan atau ciuman?

-due2..sekian.

15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu.
  1. bobob chan..(padan muke aku dah tuka name kau)
  2. erm,,kenal sejak dari sem 1 di uitm.same kos
  3. sukekan warne ungu..
  4. aku start rapat dengan bobob sebab acap!masihkah kau ingat di waktu kau menanges2 di atas katil kira(aku tipu jek) dalam bilik aku di kala acap menceraikan kau?lol..
  5. bobob penah datang umah aku sekali..tapi xsinggah umah anzam.padahal telok intan tuh
16. 8 perkara yang amat saya gilai
  1. buku..seyes dowh..aku tipu.lalalala
  2. surf net..
  3. layan tagged
  4. suke memekak2..maap dayang
  5. air kosong
  6. bahan picisan seperti komik
  7. jumpe sv.sekian
  8. duit

17. 8 perkataan yang sering di ucapkan

  1. adeh!
  2. dol
  3. macam mane
  4. lalalalala
  5. jap2..pk semenet due jap
  6. hukela..
  7. ahahaha,,,bahan2
  8. ntah..macam mane ntah

18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca.

-isi sendrik la

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali.

  1. hujan - dugaannya
  2. hujan - kau pijak hatiku
  3. Elyana_-_Molek
  4. secondhand serenade - fall for u
  5. M.I.A. 'Paper Planes'
  6. Jordin Sparks - One Step At A Time
  7. duta feat. baizura kahar - cinta antara kita
  8. Mariah Carey ft. T.I. - I'll Be Loving You Long Time

19. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu

  1. jangan dihegeh pade yang xsudi.lalalala..
  2. ntah,,kene pandai berjimat cermat macam abah
  3. sile study last minit
  4. bace komik dan bahan picisan yang len di waktu2 yang sesauai
  5. jauhi bende2 lagha..heh!
  6. jgn mls stadi
  7. bykkn tdo
  8. shupink biar berpade

20. mangsa tag cik fatihah adalah :

  1. kamu
  2. kamu
  3. kamu
  4. kamu
  5. kamu
  6. kamu
  7. kamu
  8. kamu