Wednesday, December 24, 2008

meowww si montel si comel

telekung sampai senget2 ditarik dengan meow.dowh, xkusyuk sembahyang suboh tadi.naseb la comel.kalu x dah lame aku tangan2kan.ceh!
  • meow neh anak kucing yang dah jadik gemok sebab adik beradik die yang lain bapak aku dah buang jauh2.budget nak tinggalkan baka kucing lagi kat umah neh la pajak.
  • meow masih lagi nak menetek walaupon besarnyeh dah mengalahkan mak die.hegeh bukan?
  • tido nak atas sofa.xpon kat tepi telefon.ape hei??habeh pecah pasu bunge.
  • sampai sekarang meow neh tiade name memandang tiade name yang sesuai untuk die.asyik panggil meowww..xpon panggil kucing comeelll..
  • bapak die, si kucing oren adalah kucing jalanan yang sangat dibenci oleh mak dan abah.tawu nak mencurik makanan jek.
  • aku agak meoww neh mewarisi trait bapak die yang berbadan sase tuh.heh!mak di kuros je.
  • fakta best.mak aku panggil meow neh kucing terapi sebab die sangat suke jilat tangan orang.pelik!

4 comments:

emyLia said...

haha.sy sgt suke meow!hehe.post r gmbr dia! =)

ms.eafatihah said...

ahahaha..kamu mahu tengok itu kucing??sile la datang ke rumah.lalalalala

mrblind said...

post je kat sini..mahu runtuh rumah lu kalau semua orang pergi rumah lu nak tengok kucing tu..

ms.eafatihah said...

haha..iye ke?xder runtuhla..umah bukan atas bukit antarabangsa pon.