Wednesday, January 14, 2009

masih aku ingat sampai sekarang.pernah sekali aku merajuk gile-gile dengan mak.aku xingat pasal ape.yang aku tahu die dah kecikkan hati aku dengan marah-marah aku. aku ingat time tuh aku umur 10tahun.sebab merajuk punye pasal aku telah mengambil basikal biru dan mengayuh keliling kampung.aku xingat ape yang aku buat.yang aku tawu bile dah balik sampai umah, mood aku untuk merajuk dan-dan tak ade.mak pon dah xmarah-marah.mungkinkah aku neh jenis yang nerhati kering?oh tidak!aku ade jugak perasaan nak merajuk macam orang lain.tapi merajuk tuh datang kejap je, pastuh ok balik.

aku rindu mak.nak balik!home sick.
='(

No comments: