Monday, February 23, 2009

nak tergelak bila mana kak ida cakap, 'malam tadik si farihin dengan qiqi xtido.dok main2.dah tutup lampu pun time tuh.'
***

mak tanye, pukul berape yop balik.kak ida kate lewat sebab anak-anak yop lewat bangun.tuhla, qiqi dok main dengan si budak debab farihin.haha!comel. angah datang bawak farihin pun dah petang pasal die keje.xkan kak arfah nak drive!oh, no!tapi mak sempat je jumpe si debab farihin sebelum berangkat balik.
***

qiqi akan panggil farihin, 'baby,baby, baby..aaa...'.kalau ade iklan kat tivi yang muke budak kecik pun baby jugak.tue dari die pun panggil baby jugak!haha.

***

qiqi sangat suka kasut tinggi.ceh!selalupun akan kate..'cantikkk..'.namepun budak pompuan.die akan try pakai mane-mane kasut yang die suke.lagi tinggi tumit, lagi baik!

mak was holding qiqi n farihin(this is not the latest picture,gomen!)

No comments: