Thursday, March 5, 2009

pelbagai

cerita #1
pagi-pagi lagi aku dah bersiap.padahal xde kelas pun hari ni.ape pasal beb?
ge jumpe dr.anas untuk scalling gigi.haha.acah je pon,celah mane plak si anas tuh dah jadi doktor gigi?hoho.abaikan,kenangan lalu!

tunggu sangat la lame.1jam30minit.padahal buat cuci tuh xsampai 10minit.adehh.rase sakit + ngilu buat scalling.woooho!balik kampung sok aku boleyh la berlagak dengan mak.orang tuh setahun yang lepas asyik cakap nak cuci gigi bagai, tapi xde buat2 sampai sekarang.hehe!

cerita #2
nway min pun tuggu giliran jugak utk wat tampalan kat gigi.pas habeh scalling gigi, aku hegeh2 borak-borak jap.pastuh die pakse aku ge jumpe doktor cek tekanan darah.ces!

ceritenyeh macam neh, lately ni aku selalu pening-pening dan terase nak pitam bila nak bangun dari mencangkung ke, ape2 jekla.budak2 neh momokkan aku kate aku ade penyakit darah tinggila..darah rendahla..arggghh!!macam2.siyot!

dah ge cek tadi.doktor kate tuh normal la.sebab bile kite nak tuka posisi dari mencangkung ke berdiri, darah tuh lambat nak sampai otak.tarikan graviti melambatkan lagi perjalanan darah.tuhla pasalnye.dah..aku malas layan otak budak2 yang mengarot!ceh!

cerita #3
donna text aku jap tadik.bunyik die macam ni..

"ea ta x yg kita fnl yr student ada talk kt fac ari ni kol 2pm."

wooha!seyes baaa,aku xtahu!fuh..
erk..pasai ape ek?aku xtahu la..adehh!mencikk betol.ingatkan mahu berlepak2 saje.huhu.pun hujankan sekarang ni.heh!

No comments: