Sunday, May 31, 2009

aktiviti jumaat

karaoke.ok ke?


akak mane yang tolong guntingkan rambut donna tuh?


ah, main suka hati jek ambil kunci yang cicir dalam bus.

Friday, May 29, 2009

cari makanan jap

ape rase?
wooha!
lokasi: restoran Asiari, SACC Mall, Shah Alam
masa: selepas kelas Brian Lee

Thursday, May 28, 2009

Aktiviti Ponteng Kelas Brian Lee.hey bukan sengaje!

fuuuuhhhh!finally.

sedang memohon pertolongan ezora untuk mengemas barang di lab.

siap selepas beberapa kali pembetulan

cover CD.simple dan menarik bukan?

Wednesday, May 27, 2009

God of Cookery.

yum!yum!

wooha!

masakan Donna.

untuk makan malam.

serius sedap!

Saturday, May 23, 2009

tak mahuu main dah!

hee!

serius tak tahu macam mane nak main pet society.

udah tak da dengar brian lee membebel.

cis!

mungkin sebab tidur atas tangan kanan

kenapa tangan terasa macam parkinson ni?

wooh!!!

gigil semacam.

Friday, May 22, 2009

buku microsoft

hey!

tajam betul helai buku ni.

luke dah jari kiri.

ni, mungkin sebab aku jarang-jarang nak buka.

ceh!!

hey, boleh ke ponteng?

mukus sudah bertukar hijau.

Thursday, May 21, 2009

mungkin sebab mandi lewat malam.

uhuk.

tekak amat sakit!

aku mane ade minum air ais.

pun xde minum air paip.

hidung pun dah berair semacam.

:(

Wednesday, May 20, 2009

woooha!

'hey, cubit jugak pipi labuh ni'

'kalau labuh, pakai la tongkat!'

hahahahahaha!

macam mana  nak tongkat pipi labuh?

otak dah imagine mengarut.

buta pet society

hey macam mane nak main pet society?

nak buka pun xleh, ke sebab uitm dah restrict?

serius aku xtahu!

ahhh..dah bukan-bukan aku ni.

Monday, May 18, 2009

makanan bepang.

tangan besar memegang bepang.


esok mase 3p kite makan same2 ye.

sekarang aku dah bijak!


dah tahu ape itu bepang.

mane nak tahu kat perak name mende ni ape.

isk!

kelantan mungkin panggil bepe.kot!

ahaha.

ok, aku pajak.

ade sape2 tahu name lain bagi mende bepang ni?

curiosity kills the cat.

Sunday, May 17, 2009

ok kan?

huh!aku terasa teori aku tepat!

sekuat mana pun bersukan, tak akan kurus!

tak kurus tapi sihat.

ah, celah mananya.

entah kenapa teringatkan zaman matrik dulu.

haha!

sebab nak sangat menjadi kurus, tiap-tiap malam (kalau keluar makan di cafe) , akan memesan bihun sup.

perkara ni menjadi bahan budak-budak di rumah(adik-beradik dan sepupu-sepupu).

tapi aku tak da pulak jadi kurus.

itu yang pelik!

pemikiran jumud!

ceh.

Saturday, May 16, 2009

apakah

hi.

sangat teruja menggunakan opera web browser.

erk,betulkah aku pajak?

kalau salah minta dibetulkan.

bye sayang.

Friday, May 15, 2009

Thursday, May 14, 2009

It is not that bad being a stalker.ceh!

Selepas temuduga baru jumpa blog ni.

oh!malam tadi tidur dengan hebatnya.

hello bai.

wish me good luck.


Tuesday, May 12, 2009

hari semalam

hegeh di depan komputer. oh!oh!bulat sungguh muka.


anzam yang bosan menunggu.
mungkin.


ate, ramai beno peminat remza.huhu.sume awek belake.


puan sofi dan kak syura.


hey, arifz sempat sengih.padahal puam mimi sibuk tanya sistem dah.


hafizi hazran yang semakin berisi.aku agak dia asyik menonton bola, tapi xda main bola pun.wooha!


ooh!wari dan awek-awek junior.


mendengar penerangan kak syura, tiba-tiba ada tangan pelik yang mengambil gila-gula.siapa?


hafizi kusyuk mendengar penerangan donna.


donna dan diba yang sekerat.huhu.


adiba bersama-sama nurul ain.amy mane?huhu.

Monday, May 11, 2009

hey.
sudah habeh presentation.
sangat lega dah habis.
tapi sedikit sedih pasal kene hentam dol.
woooh!
dah, malas fikir.
bye.
mahu tidur sebab sehari semalam tak de tidur ni.

Sunday, May 10, 2009

lapar dol.

oh!oh!

sangat lapar.

sedang berhegehan membuat sistem.

kepada ariff,

terima kasih sebab sama-sama hegeh siapkan program ni!

waaaaaaaaaggrh!

tidak sabar.



Saturday, May 9, 2009

:'(

hey..dada aku berdebo lain macam je ni.

sawan babi ke?

arrrrggghh!!!!!

risau dengan projek sebenarnyeh.


ntah-ntah

hiburan.

sila klik di sini.

Friday, May 8, 2009

penat eh main masak-masak

hi.
cik mulat masak makan tengah hari hari ni.
haha!

menu:
nasi putih
telur asin
ayam masak merah
ikan iblis bilis goreng
sayur kangkung goreng belacan

sekarang dayang dan kawan2 tengah makan2 masakan( air tangan aku beb).

big girl do cry

nak nangis sekejap boleh?

sudah menelefon supervisor pukul 7.15 am.
puan memahami sistem tak dapat lari (run)lagi.
maka tidak payah berjumpa hari ini.
seseorang kena juga menolong aku dalam menyiapkan sistem ni.
tapi kesian kat aku la pasal sebelum bentang projek, tak da siapa nak komen.
terus bentang.
sebab sv akan datang hari pembentangan tu nanti.
menakutkan.!


Thursday, May 7, 2009

tak dapat selesaikan masalah php.

kalau tak siap mesti aku kene repeat.

tak mahu!!!!!

lama sudah tidak membeli komik

seharian berjalan dan membeli buku-buku di atas.

waaah!!

seperti tiada apa yang perlu dibuat, padahal kerja melambak!!!!

PHP kid me around.




Tuesday, May 5, 2009

ok sekejap sebab poster ok dah.

*bukti poster dah fit to A3 size.wooha!*

hey..

dah selesai masalah setelah bercakap2 dengan donna.

tq buddy!;)

wooha.

(sile abaikan isi-isi poster.)

lari-lari bapak

contoh poster yang telah diconvert menjadi jpg format

u-buntu dol.

macam mane nak export mende poster dalam ppt ni jadi jpg?

waaaa!!siyot!giler lari.

oi!!!serius la poster.

main-main plak time ngah tension ni.

huh!!

sekitar majlis pertunangan kak ummu

menyiapkan hantaran untuk pihak lelaki


biskut-biskut beraneka bentuk,geram je tengok.


tepak sireh in progress


buat-buat sibuk!hey!betul2 sibuk ok.


gubahan hantaran oleh kawan kakak.aku mane kenal.


ni sebahagian jek.bunga2 tuh kakak gubah sendiri


tadaaaa!!selepas bersolek di kedai 1.ceh!


tadaaaa!!selepas bersolek di kedai 2.ceh!


katil bewarna oren beserta lain2 gubahan


rombongan pihak lelaki.mak abang ajib ade kembar taw.huhu!xmahu reveal.bagi bobob tertanye-tanye.


berbalas-balas hantaran la pajak!


2 bentuk cincin


acara memotong kek


hye, saye dah bertunang.

ea bile lagik?

wooha!

sile jangan pajak.

bye.