Friday, June 26, 2009

over!

'muah25'

salah lagi hantar SMS.

aku agak laki bini tu dah baik.

kot.

macam !@#$%^.

dah la sampai 25 kali.

ceh!

tak ada selera nak tidur

rumah terasa kosong.

jadi sedih dengan serta-merta.

dah tak ada lagi ezora dan donna.

patutla hati aku terasa nak sangat balik rumah hari ni juga.

sedih.

...

sempat jumpa donna sebelum balik, tu pun di kedai mamak.

air mata hampir menitik di celah-celah orang ramai.

...

tak dapat jumpa ezora.

sedih.

lagi.


p.s: entri ini ditulis sambil air mata jatuh dengan laju.

Wednesday, June 24, 2009

tengah hari

SMS laki bini bergaduh buat aku terjaga.

salah hantar kat nombor aku.

cis!

bengang-bengang tak dapat tidur, terpaksa makan cloud 9.

huh!

oh, oh!

makin bulat.

Tuesday, June 23, 2009

hari temuduga

terima kasih ezora dan ona temankan pergi amcorp mall.

penemuduga sungguh comel!

terpikat!

serius.

oh!oh!panasnya.


bergambar tak ajak!!


nasib la sempat nak terhegeh-hegeh.


ona excited minggu depan balik sarawak.


comel tak akak?


ezora yang mengarot menutup hidung.

Monday, June 22, 2009

hi, sudah menjawab exam.

menggunakan bahasa C++.

haram dol, aku tersilap pajak.

pakai C# sepatutnya pasal dah biasa.

tuh la kabot sangat pasal datang lambat!

cis.

ok, lulus.

tapi tak berapa nak cemerlang.
apa kena dah ni?

sibuk-sibuk berfacebook..

KEJAP LAGI EXAM dol.
hi.

sihat?

ok, aku makin sihat.

bye.

Friday, June 19, 2009

rindu budak tua!

mamai si budak tua

'donna mana?'

'dia dah gi exam'

padahal jam baru menunjukkan 1.45 am.

budak tua berpura-pura comel.

Thursday, June 18, 2009

ok,front skirt kereta pakcik aku dah patah.

erk, cousin aku dah ge langgar satu bonggol.

rasa bersalah la pulak.

jadi sebab nak hantar aku pergi temuduga tadi.

macam mana?

nak menipupun rase macam dah tak selamat.sangat.

maaf tak boleh nak berkolaberasi sebab dah cakap awal-awal lesen tinggal kat kampung.

;'(

Wednesday, June 17, 2009

beli, bayar dan blah.

hidung dah rasa sakit-sakit ni.

rasa macam dah tak kacip dengan cologne ni.

padahal pagi tadi dah tuang bagi habis.

 lepas ni aku kena pakai minyak masak ke?atee..dah tak ada lagi cologne ni.cis!

Tuesday, June 16, 2009

hari-hari 3p..

cuba teka di kedai manakah mereka ini???


betulkan apa dol??


waaaa...tidak mengikut arahan langsung!


dragla budak ni sekali.



oh!oh!sangat debab.

Monday, June 15, 2009

serius kelakar.

klik ni.

hahahahaha!!

dah, aku nk balik dah ni.

bye.

kenapa?

apa-apa hal pun mesti aku terpinggir?

ahh..sangat benci.

kalau macam tu, malas dah nak ambil tahu.

kenapa nak rasa lain macam pulak?

oh!oh!

sangat tak suka perasan ni.

tomorrow will be.

sangat tidak selesa.

baju bau macam palat!

Saturday, June 13, 2009

sangat lapar.

sangat s.e.j.u.k!!!.

serius aku tak sedar bila masa hujan.

patutla rasa sejuk semacam.

kepade bobob chan, selamat hari lahir ke-22.

oh!oh!

p.s:makcik, sila hati-hati balik nanti.

oh thanks min, baru teringat!.

leceh mengisi borang SPA.

nak mintak kelulusan diploma bagai, mana la ada.

doowh, baru teringat kata-kata zamani umar husin.

susah nak mintak kerja kalau tak da diploma.

huh!

dah tu kenapa buka kolej matrikulasi kalau macam tuh?

Thursday, June 11, 2009

Harap Maaf, Rekod anda tidak dijumpai atau anda melakukan kesilapan ketika memberi maklumat No. Pelajar atau No. Kad Pengenalan serta pastikan anda telah menjelaskan yuran pengajian.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

aku dah tension.

kemende?

aku memang tak bayar yuran lagi ke?

nak study xde mood.

;'(

Wednesday, June 10, 2009

bunga-bunga riang.352 soalan tuh tak settle lagi.

boleh tak kalau aku rasa sangat gembira sekarang?

alahh..bukan apa.

saja!

:)

adeeeeehhh..cuak tapi masih tak ada kesedaran.

ah, dah mengarut banyak ni.

sudah-sudah la berfacebook.

lepas exam main lagi.

ceh!

Tuesday, June 9, 2009

xberape nak sia-sia

seharian berfacebook!

penat!

dah jom balik.

cube bagi cadangan.macam mane nak cure?

A connection to the remote computer could not be established, so the port used for this connection was closed. For further assistance, click More Info or search Help and Support Center for this error number.

aku dah try fix sendrik,masih xboleh!

;'(

hari-hari celcom.

sangat tension!

ape da hal broadband tak boleh connect ni?

warrrghh!!!

Monday, June 8, 2009

dah.i'm off.

sedih!!!!

kan dah kabo awal-awal.

jangan bagi harapan palsu.

akal.pendek.

kekadang malas mahu fikir apa yang perlu dibuat selepas ni.

boleh ke macam tuh?

aku serasa macam tak mahu balik kampung lepas habis cert ni.

huk2.

tak mahuuuuuu..!!!

Saturday, June 6, 2009

kerinduan yang menggunung

"qiqi dah makan belum?"

"belum!"

"qiqii..."

"qiqi."

haha!qiqi dah tahu cakap.pun dah pandai jawab telefon.

woohh!!sangat rindu.

salah satu nikmat telah ditarik.

tidak dapat merasa makanan!

huk2.

masam, masin, manis, pahit...tak dapat rasa.

kalau macam tuh semua makanan yang aku tak pernah makan seperti ikan pelik(keli) dapat aku telan!

wooha!

dah.aku mengarut.

selesema dan batuk tak habis lagi.

Friday, June 5, 2009

bahan-bahan

budak yang makan kuaci hari tuh tibe-tibe terkejut dalam kelas.

aku agak die tengok cerite hantu.kot!

hahahaha!

memang lawak.

pastu bile dengar kami tergelak-gelak, die kate, "sorry, sorry."

sedar pun.

nyanyi kuat pulak tuh dalam kelas.

nangis-nangis

sedih!

nak ikot.

Thursday, June 4, 2009

kemende??

tak suke dengan orang yang bagi harapan palsu.

tapi kalu aku yang bagi takpe.

heh!

Tuesday, June 2, 2009

mengata dulang paku serpih

nape ade dengo bunyik2 orang gigit kuaci ni?

eh, eh, ni kan dalam kelas.

oh,aku pon makan jugak.(dalam kelas)

heha!!

bile terbace entri ni

yup!!aku memang suke sos tomato.

ape yang peliknye?

bace ni.

eating.no dieting.


muka bersunnguh-sungguh makan. (wani)

semangat makan berjemaah. (ezora n wani)

chicken chop.again.

adehhh..ape macam nii??(diba n donna)

lokasi? : Pelaga Park Kafe, Seksyen 13

masa?: 9pm++

aktiviti malam diteruskan dengan acara makan-makan dengan budak-budak satu course.heh!

nak lagi picture mungkin boleh pergi ke sini.

tapi tak pasti tuan punya blog dah upload ke belum itu picture.

good luck to diba anyway untuk interview hari ni  ;)

aku dah makin gemuk!

Monday, June 1, 2009

jom!!

drill chick.opsss...drill chicken.


lamb chop was donna's.


hanya kami je ke?haha.


lokasi: The Ship Kampung Baru.

masa: 11pm++

sinopsis:

berempat!ezora, khairul, donna dan aku telah ke kampung baru untuk makan-makan
makanan barat.

kami mengambil masa kira-kira 2 jam untuk mencari tempat makan ini.


heh(sesat beb!).

maaf, gambar-gambar ezora tidak dapat dipost atas sebab-sebab tertentu.


sekian.