Saturday, August 22, 2009

dah raya!

komik kesayangan yang dimakan rayap.angkut-angkut kot!

nak baca macam mana?waaaaaaaaaa!

false impression dan da vinci code pun dah kena! ='(

tulisan julia Quinn yang disayangi.oh!oh!

harry porter was eaten by angkut-angkut.

mak bertepuk tangan!

bahan picisan (komik dan novel) sudah dimakan angkut-angkut.

dari dulu lagi dia tak suka komk-komik tu.

nak dibakarnya.

oh apa la nasib.

5 tahun menyimpan buku-buku di dalam kotak.

hey, inikan hari pertama puasa.

selamat berpuasa kawan-kawan.

jangan jadi rayap!

5 comments:

Paradoks said...

Gua mewakili seluruh ahli PARADOKS mengucapkan selamat ber Ramadhan kepada kalian dan moga Ramadahan kali ini menjanjikan seribu kerahmatan buat kita semua. amin.
-Aloy Paradoks

bias® said...

angkut-angkut apa?

cik fatihah said...

Paradoks:
terima kasih.selamat menjalani ibadah puasa juga.

bias®:
anai-anai.

~~masha~~ said...

anai2 mmg cmni..benci gler..mkn le mndelen nasik ke, burger ke..ni mkn bku..dh le xde rse..sdp ke bku ea..hehe..

eafatihah said...

hahaha..ntah..mane nak tahu masha oiii..dah die suke.

lain kali makan la buku masha