Saturday, October 31, 2009

semoga semuanya ok!

hai.

lama dah tak update blog.

mana pergi?

seeking a better job anyway.

heh!

terima kasih anzam libang-libu di atas nasihat.

:)

Saturday, October 24, 2009

OT hari sabtu

betul-betul rasa tak gembira.

:'(

macam mana dengan cerita tangga gaji aku ni?

offer letter kenaikan pangkat tak dapat pun!

lepas tu pula budak-budak semacam dah dingin dengan aku.

memang ingat tak mahu ambil hati, tapi...

air mata ni tetap juga nak menitik.

sedih.

Friday, October 23, 2009

peristiwa

akhirnya...

semoga kawan-kawan di luar sana berjaya dalam semua lapangan!

:)

maaf,tiada gambar kawan-kawan.

semua pun dah corrupted!

waaaaaaaa!

Tuesday, October 20, 2009

Monday, October 19, 2009

duduk diam-diam

bukan calang-calang weyhhh.

memang bernasib kurang baik hari ni.

kain aku terkoyak daaaa..

malu beb!

jadi penyelesaiannya, duduk saja di kerusi!

ceh.

kain sudah uzur.

sudah masuk tahun ke-5.

buat baju ni khas time graduate di sekolah sabak bernam.

oh,oh!aku masih pakai pakaian lama.

nampak sangat dulu dan sekarang masih maintain.

woha!

:)

Saturday, October 17, 2009

...esok deepavaliii.tapii..

runcing!!runsing!!

nak balik kampung atau kerje?

waaaaa...

kalau tak kerje, aku mesti kene kutuk!

dah naik pangkat, tapi x ge kerje.

ape cer?

oh,oh.

;(

benci je rase.

Friday, October 16, 2009

rasa macam nak picit-picit!!!

sebelum pergi kerja mesti nak main dengan hamster.

pagi tadi si tikus gemuk boleh gigi jari aku.

pedih wooo..berdarah-darah.

cis!

tak guna.

tak mahu kawan dengan ko lagi tikus!

mencikkk!!

Thursday, October 15, 2009

Sedih bukan?

apa macam kena ikat dengan getah?
ah tak mampu nak beli hp baru.
bye.

Monday, October 12, 2009

bahagia tidak bekerja

sejak bila pula aku ada lesung pipit?bukan lesung batu ok!

khaiziliyah bobob dan hafizi si lelap

bertiga.

pemandu yang tidak menutup pintu dengan rapat :)

Friday, October 9, 2009

mesra aidilfitri yang sedih

berasa amat sedih.

:'(

selepas bercakap-cakap dengan penyelia..mungkin aku tak akan dapat jawatan 41 tuh.

:'( :'(

abbull cakap, datin semacam memilih waannn.

huk2..sedih la..

aku bukan gila pangkat wei..tak pernah terlintas pun.

tapi macam biasala..kalau naik pangkat mestila naik gaji, betul tak?

tu la part yang best :)

kalau pun budak-budak penyelia ni pilih aku, tapi kalau pengarah dah kata nak jugak waann, depa boleh buat apa?

:'(

Tuesday, October 6, 2009

kejadian di leboh pudu.macam ...

helmet dan sweater aku kena curik!

memang celaka la.

macam biasa, turun motor dan sangkutkan helmet kat seat.

turun je, aku tengok helmet dah tak da!!

terpaksa mira hegeh cari helmet untuk aku.

waa...dah la tak da gaji lagik!

cipmusang munyit betol!

Thursday, October 1, 2009

fly.flies.on.head.

'hey aku rasa lalat memang suka dengan kepala hang!'

'ko jangan nak cakap aku, kat tudung ko pon ada!!'

...

erk, terkena balik aku.

cis.

bekas penyelia aku sulah sikit.

tu yang lalat suka dengan dia.

hahahaha!

oh,oh..ampun!