Wednesday, November 25, 2009

muka selekeh

ketika temuduga.
bersungguh tak jawab?

hegeh!!!

Monday, November 23, 2009

letter F

i do really miss you.

:(

ntah..malam tadi mimpi kamu.

bye.

Saturday, November 21, 2009

moment like this

dari kiri: haddi, fauzi, hazani, ummu, azizah dan amirah (sila abaikan 2 makhluk di belakang)

gembira di gabai bersama office-mate.

itu pun selepas bbq basah kena hujan.

woha!

Friday, November 20, 2009

musim hujan

'kak, berapa harga helmet ni?'

'RM75'

'boleh kurang tak kak?'

buat muka sedih.

'tolongla kak, saya betul-betul perlukan helmet ni'


'ok, baiklah'

serahkan duit RM71 dan dikembalikan semula RM1.

yeahhh...dalam hujan aku dapat helmet yang serupa!

.....

hari ni helmet aku + sweater aku kena rembat!!

buat kali ke-2.


sudahla kena saman parking pula tu!

oh...apalah nasib.

:(

Wednesday, November 18, 2009

keli ng buat hal

memang paria betul!!

pijak kasut aku pas tu marah-marah aku pulak!

waaa....!!!

dah la sangat sayang kasut ni.

:'(

Tuesday, November 17, 2009

mari cuba lagi ye!

'oho. aku dah check keputusan. aku x dapat sambung belajar. huhu.'

'ohohoi dol!tahniah weyh! ambil network ke apa??'

'woi aku tak dapat la..apa tahniah'

.....

my bad!

my mistake!

azizee
, aku tak perasan ko tulis x tuh!

:(

pagi ni aku baru perasan.

tu pun masa nak tulis blog!

waaa....really sorry my friend.

Saturday, November 14, 2009

hari sabtu

'abang kursus kahwin hari ni'

'oh ye ke?kat mana?'

'depan maju junction'

'dengan siapa?'

'sorang je la'

'kenapa tak ajak?'

'xper,awak banyak masa'

....

oh, apa makna??

Thursday, November 5, 2009

malam khamis

assalamualaikum!

hari ni gerak balik teluk intan.

esok akan ada peperiksaan khas untuk PTD.

harap-harap semuanya berjalan lancar.

doakan saya!

:)

Sunday, November 1, 2009

Arab.

ohoooooooohoi!

mata bertentang mata...

sekarang aku nak tahu pasal intersaber dah tak susah.

terjumpa blog ustaz Amir.

euuuw!

ok kawan-kawan mari tengok.

dah..sambung semula nyanyi.

:)