Saturday, January 30, 2010

sudah-sudah la..

sudah jatuh cinta dengan Faizal Tahir.

:(

nasib la kau sudah kawin,

bye.

Monday, January 25, 2010

hULU aYAM

mengamuk-ngamuk nak gi mandi sungai.

last-last hampa!

tidak seperti yang dimahukan.

:(

badan gatal-gatal.

ingat ada obor-obor la dalam sungai tuh.

woha!

Saturday, January 23, 2010

4 tickets for 2

faham tak?

hegeh bukan?

aku dah beli dua.

budak tua beli juga dua.

macam mana?

bazir!

Friday, January 22, 2010

DEAD meat

mati!

aku dah hantar JD bagi position X syarikat A kat orang yang kerja kat tempat A dan ada position X.

:'('

macam bodoh je.

what for?

nanges jap.

Thursday, January 21, 2010

hectic day.

saya tidak tahu berbahasa inggeris.

sangat mencik!

bye.

Wednesday, January 20, 2010

aku lewat!

macam siot.
dah la keluar cukup-cukup masa je nak sampai opis.
jalan tutup!
arghhh..kacau!
polis trafik plak ada.
macam mana nak ambil shortcut?
terpaksa pusing jauh.
:'(
minyak pulak nyawa-nyawa ikan.
mampus.
balik nanti aku kena tolak motor.
:'(

Tuesday, January 19, 2010

perjanjian haram.

gifted by boss.
....

'hey sir, do you want some?'

'no, i dont want the choclate. you take the chocolate, but give me the kisses'

cis!

Monday, January 18, 2010

bahan apa?

suka lagu ini.

tapi tajuk dia melucah sikit.

F word you - Lily Allen.

Thursday, January 14, 2010

dunia kecil saya

hari ini punya kain kurung.
hampir semua baju kurung dah rosak.
:'(
tapi aku dah jumpa lagu The Feeling - Fill My Little World.
woha! :)

Wednesday, January 13, 2010

mudah sangat!

ingatkan senang online banking.

lagi payah, nak macam-macam hal mak nenek.

mungkin rigit sebab nak secure betul-betul.

mudah ge ATM mesin je weyh.

haihhh.

Monday, January 11, 2010

masih penattt..


pagi ahad tak berjogging.

malas.

temankan orang ini jogging.


malam ke AJL.

sumpah tak mahu pergi lagi.

:'(

dah la gaduh plak dengan cik lan pasal pergi dengan kawan.

:'( :'(

Sunday, January 10, 2010

sabtu yang hebat!


hajat sudah pun tercapai.

:)


selepas kerja terus berjalan dengan wani.

walaupun gaji masih tak dapat lagi, tetap juga gembira!

:)

kawan-kawan AI yang lain, bila nak jumpa?

Friday, January 8, 2010

alahai...ibarat sudah jatuh di timpa tangga lagi di pijak2

1.pagi,kabut-kabut, kain tersepit kat zip kasut. koyak sikit.

2. minyak moto ngam-ngam sampai opis. tak pela KIV.balik isi!

3. maghrib balik. moto tak boleh start. minyak kering weyhhh! terpaksa tunda moto.

4. kredit tak de. terpaksa minta bantuan. bantuan kredit xdapat!

5. bantuan moto tunda sampai! hegeh2 tengah jalan. sampai petrol pump, dah isi bagai, masih tak mahu hidup. tunda sampai rumah.

6. sampai rumah. jatuh palak moto. adehhh..malang..kain dah habis koyak sume.kaki aku dok pijak dengan but tumit tinggi.
bos mahu aku kurus.

dia kata nak tolong.

ge Slim World kot.

woha!

Thursday, January 7, 2010

awal pagi

‘Hey you gomuk ya ummu’

‘You never notice before?aiyark.’


...

mencik!

Tuesday, January 5, 2010

tidak mengular.

we went to Menara Tabung Haji.

my bosses so amazed when talking about Makkah.

they wondered how can soooo many people all over the world go there.

:)

cuak juga mahu jawab soalan depa.

ok,bye!

Monday, January 4, 2010

ea, mak dan qiqi.

cantiknya rupa.

macam bidadari.

wooha!