Friday, January 8, 2010

alahai...ibarat sudah jatuh di timpa tangga lagi di pijak2

1.pagi,kabut-kabut, kain tersepit kat zip kasut. koyak sikit.

2. minyak moto ngam-ngam sampai opis. tak pela KIV.balik isi!

3. maghrib balik. moto tak boleh start. minyak kering weyhhh! terpaksa tunda moto.

4. kredit tak de. terpaksa minta bantuan. bantuan kredit xdapat!

5. bantuan moto tunda sampai! hegeh2 tengah jalan. sampai petrol pump, dah isi bagai, masih tak mahu hidup. tunda sampai rumah.

6. sampai rumah. jatuh palak moto. adehhh..malang..kain dah habis koyak sume.kaki aku dok pijak dengan but tumit tinggi.

9 comments:

emyLia said...

huhu.ciannye ea.mmg dh jtuh ditimpa tgga trpijak tahi aym pula.(*ayat ali imran!*)amy pn pnah kna cm ea.mmg 1whole day tuh ksian r.haha.xd duet.nk mtk credt advnce xleh.mcm2 r jd.tp.pastuh.evrythg just be fine. =)

cik fatihah said...

Ehe.emypn pernah kene.semua org pn akn terima nasib yg mcm ni.yeah..everything will just be fine after that.rindu pulak sama ali imran.hehe
:)

hAizi si bObOb said...

1. hoi2.rindu ali imran nmpaaak.haks.mentang2 sekelas PHP.pas2 dok blkg die mse test interview infosys.hahaa!

2. entry anda sgt sadis.mmg malang ditimpa eskalator.

3. jadi diharapkn bwk bersabar menghadapi dugaan mendatang.


hahhahahah!

cik fatihah said...

hi, sehat??ahahahaa..hegeh weyhh..die xde kat uitm tuh ke?cis..mane leyh lupe dol die tuh..same2 kelas dan suke buat2 sebok mase infosys tuh..dok buat PHP.cis!...terime kasih bobob.aku ok dah weyhh.
:)

waNiFarees said...

wuaaa... sedey gila entry ni.. sampai xterkata..

cik fatihah said...

eheee..xper..aku dah recovey pasal esoknye dapat kua dengan hang wani weyhh
:)

Zaki N Ilyia said...

lain kali kalau minyak habis....tunggu dulu lepas isi minyak tu...kena start banyak kali sampai minyak masuk kaburator....kalau minyak dah isi dia tak terus masuk ke kaburator..tu sebab tak bleh nak start...hahaha.....owang pompuan..biasa la tau bawak je....hikhik

cik fatihah said...

dah tunggu lame dah kat stesen minyak tuh..finally hantar kedai n cakap ade tiub yang tak sambung..tuhla xleyh nak start..
hegeh!

emyLia said...

ali imran!ea rindu kamu!hehe