Monday, April 26, 2010

mood gembira!


naga sudah comot!

Sunday, April 25, 2010

draf surat cinta

Hi ****,

This refers to your unprofessional act, by misusing the office resources and time during office hours.

Such unprofessional acts will not be encouraged and is a serious offense which can damage the integrity of the company amongst other employees.

You need to utilize the office hours productively and meet your said targets. Do not get influenced by people unproductive around you.

Best regards,

******

...

bluwek!

bye.

Monday, April 12, 2010

boleh tak?

Berdosa tak kalau menipu orang bukan Islam?

Woha !

Bye.

Wednesday, April 7, 2010

Bahasa aku selalu bukan-bukan ke?

Perkataan “Lewah” pun pelik ke?

Haha!

….

Mana yang betul?

Naik ke atas bot?

Atau turun ke atas bot?



Teringatkan Juding..

:)

Saturday, April 3, 2010

sekolah lama P.Ramlee

Peristiwa penting khamis ni.

Akhirnya SPA panggil juga untuk ujian khas perkhidmatan awam.

:)

Harap-harap segala berjalan lancar.

Sebelum ni semacam kecewa pasal macam tak ada apa-apa update.

Nasib tak tukar permohonan SPA.

Woha !!

Thursday, April 1, 2010

BOSAN!

kenapa hari ni macam malang sangat?

dengan budak-budak ni tak mahu datang temuduga.

dah tahu ada temuduga, suka-suka nak turn down!

baba!!!!!

orang dalam pejabat pun sama.

benci !benci!benci!

why are you so sad?

'wanna go back early today!'

padahal dah pukul maghrib.ces.

'why?'

'because i want to!'

yeay aku tipu.

....

menonton How to learn your dragon dengan budak berdua ni.(mok dan naga)

maaf, aku terlelap skejap!

dalam wayang.

woha.