Thursday, August 26, 2010

1st!

Yeay!

Gaji pertama saya adalah hari ini.

Ok selamat.

Bye.

:P

Tuesday, August 24, 2010

.dingin. by gwen

selalu akan terkenangkan kolej matrikulasi johor.

sangat rindu.

:">

Thursday, August 19, 2010

Jap lagi mesti kena complain.It must very sure!

Aku rasa budak-budak kelas Word Processing Technique akan fail.

:)

Rasa bersalah pun ada juga, text terlampau panjang kot.

Ah, biarkan je la, siapa suruh asyik berfacebook dalam kelas.

You deserve that.

Woha!

Wednesday, August 11, 2010

manic weds

Payah betul nak pajak soalan periksa.
oh, oh! tolongla saya
:'(
Mahukan contoh dan login dalam uitm website, tapi seperti yang diketahui....mana boleh!
isk.

Tuesday, August 10, 2010

BE.kas - EX

Seperti menjilat ludah kembali. Hey what the hell is this? Kau dah buang aku kerja, lepas tu nak aku kerja semula. Ces.
Over my death body!!
Syarikat SESUNGUT memang teruk!
Kau, kau, dan kau.
Tolongla jangan kerja dengan syarikat SESUNGUT!

Monday, August 9, 2010

KARAT

:'(

saya tetap rindu kamu macam dulu-dulu.

nak nangis je rasa.

Thursday, August 5, 2010

bangun lewat

'Buruknya muka'

'Bangun tido memang la comot.ape laa..'

Haha!tahu dah, mana ada comot.

...

Tak sesat hari ni.

Yeayyy!

Tuesday, August 3, 2010

Perlumbaan hari ke-2.

masih juga sesat.

semalam sudah la datang lewat, hari ini juga!

:(

boss, jangan buang saya!

kalau aku menangis pun, bukan boleh sampai opis.

cis.


Monday, August 2, 2010

hey hey!

Salam.

Hey, a new start today.

Alhamdulillah.

:)

I am working here as a lecturer.

Malu la pulak.

Bye.