Thursday, September 30, 2010

Perkara: Jaga exam.

Hahaha!

Maafla student, aku terpaksa gelak.

Ko semangat sangat menjawab exam sampai senget-senget mulut.

:D

Monday, September 27, 2010

:'(

Entah.

Rasa sedih.

Biar la.

Tak nak fikir.

Salam.

Sunday, September 26, 2010

seharian bersama mok dan safa.

seawal 8.30 pagi sudah keluar untuk pergi kerja.

ingatkan mahu membuat ulang kaji pelajaran, tapi tak boleh.

menjaga budak-budak exam.

----
petang pula open house di rumah pojie.

makan-makan, puykul 5++ gerak ke rumah fazira.

open house juga.

----
lepas Maghrib baru bertolak pulang.

hegeh-hegeh, sesat-sesat, jam-jam, tol-tol.

oh apakah.

----
Magica.

lelap beberapa part.

makan-makan.

balik.

----

sekarang 3.05pagi.

mengarang essei?

masih belum.

:(

esok mahu berjogging, tapi....

Friday, September 24, 2010

Terima kasih sayang

Zawani

ye sayang

referee

hang ble amek supervisor

tempat hang kerja

Me

oowh ye ke..

lain2?

aku dah blur la..

:(:(

Zawani

ble amek lecturer kita

Me

aku nak ge sane da masalah

xdak cuti

:(:(

Zawani

ok2

Me

hiks..

Zawani

pas kan kat aku, aku mintakkan

...

:)

Kurang sikit beban.

Terima kasih Wani!

Thursday, September 23, 2010

Merci beaucoup.

Dah terjawab.

Q. Can I pay my study fees in installments?

A. All tuition fees must be paid in full either in cash or via credit card. The permission for the fee payment by installment is at the prerogative of the Dean of IPSis.

Wednesday, September 22, 2010

comel bukan?

video

Sesame Street Katy Perry Song Hot and Cold.flv

Elmo sangat comel!

Big bird dah bersara ke?

Jantina dia lelakikan?

woha!

Monday, September 20, 2010

macam-macam hal.


Grab from Google.
telefon tangan saya buat hal!

itu sebab saya bencikan sliding phone.

:(

asal nak slide je, skrin akan jadi gelap.

lu memang bikin gua panas la.

woha!

Saturday, September 18, 2010

macamnyeeehhh!

makcik cleaner sudah melarikan diri.

sudah seminggu, office sangat kotor!

sabtu.

bersihkan the whole bangunan.

woha!

Tuesday, September 14, 2010

Tuesday, September 7, 2010

Sangat-sangat



video

I adore him so much! I mean Zachary Levi.

:-*

Hey, tolongla saya carikan DVD Chuck!

Puas sudah merata mencari, masih tidak jumpa.

:(

Monday, September 6, 2010

Kerja 2 hari.

biskut coklat chip nestum. perlu kesabaran yang tinggi :'(

yang masih panas. dan kurang manis.

warna pucat. tak suka.

imaginasi karut: macam rama-rama.

Berapa biji ada? sila kira.

dua biji cornflake madu

eh, eh apa ni? bukan sayaaa..


----

pinggang mahu patah!

buat-buat sibuk membuat biskut selepas waktu bekerja dan ahad semalam.

esok mungkin kek.

jadi tunggu!

Wednesday, September 1, 2010

boleh tak kalau nak tumbuk?

Apa la nak jadi budak-budak sekarang ni?

Nama sekolah dulu pun boleh lupa.

Banyak makan semut mungkin.

:)

----

'Teacher, why i got 0 marks for this subject?'

'Because I'm not received you email. So how to mark your paper?'

---

Perkara yang berlaku sepanjang hari ni.

Students ni ada-ada ja.