Sunday, October 31, 2010

bercuit.maaf silap.bercuti.

sabtu dan ahad bercuti di kampung sendiri.

adessss..i used to go to pulau pangkor and bukit merah a few times.

maka sudah bosan.

ikut je la, trip boss support.

sorry, no picture since..

tapi saya ada ini.

:)
kenangan bersama budak-budak TPT. masih ingatkah lagi?ehem.maaf, akak Padang Jawa tiada di dalam gambar.

Tuesday, October 26, 2010

solat istikharah.

huh!

rasa cuak la pula.

aku putuskan, tak mahu sambung master.

tapi nak join kpli.

sudah tengok contoh soalan mtest.

rasa-rasa macam mana?

patut tak ambil kpli ni?

tapi perasaan berat nak jadi pensyarah.

jadi perlu belajar 2 tahun sebab part timer.

kpli belajar setahun.

jadi sekolah rendah kampung selabak.

waaaa...dilema.

:'(

Monday, October 25, 2010

belum gaji.

Empire Shopping Gallery – Lex Slide

abang India sedang tolong tolak budak.

abang India nak jual tiket haram masuk lex slide. RM10 untuk 2.mahu?

Memang suka buat-buat sibuk,
lokasi: bookxcess ampcorp mall

---------
hari ahad.petang.
makanmakanmakanmakan.
jalanjalanjalanjalan.
subang!
lepas tu shah alam.
malam PJ.
bye.

Saturday, October 23, 2010

oh oh.sedih!

nampak macam normal.


cuba perhatikan betul-betul.

bingkai cermin mata sudah patah.


gaji lagi 5 hari.

waaaa!!!!!!!

:'(

singkek

bengang betul!
sekolah ni memang racist!
mentang-mentang la aku cikgu melayu, jadi kau mengadu domba!
BABA!!!!!!!!!!!
kalau semua pun aku tak boleh bagi, kau tak payah nak mengadu aku tak bagi assignment.
bab print kertas sehelai pun jadi isu.
30 sen pun jadi hal.
memang BAB..
astaghfirullahalazimm....
sabar, sabar.

Thursday, October 21, 2010

Wednesday, October 20, 2010

Monday, October 18, 2010

Hey hey.happy manis Monday!



aku terfikirkan lagu no stress no stress ni.

thus enjoy dol.

aku mahu solat jap

Saturday, October 16, 2010

yeay!esok tak dapat berehat.

streeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssssssssss..................................!

Friday, October 15, 2010

kalau berpacaran?woha!!saya mahu kawin cepat!



malas nak nangis,

tetap tak tahu juga nak upload mp3 dalam blog.

ah, persetankan.

Thursday, October 14, 2010

Bukan salah saya!


hai.

pagi ni satu pelajar je datang.

hey, hey makan gaji buta ke?

dah jangan nak mengarut!

bye.

Wednesday, October 13, 2010

2 plus 1

9.30am

no students.

adakah aku patut pergi je?

tunggu jap lagi la.

.

.

.

9.45am

2 orang saja yang datang.

mana lagi seorang?

kan ada 3 students?

heh!

Tuesday, October 12, 2010

sudah tidak berfacebook

rasa takut la pula.

kalau kena buang kerja dengan tiba-tiba macam mana?

waaaaaaaaaaaaaaa!~

tak sanggup.

:'(

Monday, October 11, 2010

red candy

tapau makanan.

makan-makan-makan.

sembang-sembang-sembang.

basuh tangan.

sibuk-sibuk-sibuk.

mana gula-gula beli tadi?

waaaaaaaa!

dah terbuang sekali.

:(

Saturday, October 9, 2010

- - -

aku tak ada mood nak buat kerja sekolah.

tolong studykan boleh?

:(

Friday, October 8, 2010

A tout à l'heure !

nak tulis sesuatu.

tapi tak tahu nak tulis apa.

okla, nak kencing jap.

bye.

see you later.

Thursday, October 7, 2010

Sayonara

minggu depan saya dah tak mengajar budak-budak ni.

:(

rasa macam tak best dah.

akan mengajar subject lain.

oh, oh, apakah?

----

minngu lepas budak Coke dapat pastel colour.

yeay! (jangan gelak!nak kena tembak?)

Monday, October 4, 2010

malam tadi.

masak nasi.

bertambah sekali.

tengok tv sampai tertidur.

---
Bangun lambat!

badan penat sangat.

ini mesti penangan makan nasi,

:(

Saturday, October 2, 2010

Makan di balai.

semangat bukan?

tahu dah.jangan banyak tanya.

Azrul,'ayah ni asyik lagu sama je. Lagu lain la pulak'
Bapak,'hehehe.'

nampak sangat adik-beradik. garu kepala pun nak sama-sama.woha!

si comot!buas sangat.

budak-budak ni sangat comel!

Friday, October 1, 2010

S-O-S

:(

mahukan DVD Chuck!

ada siapa-siapa boleh tolong saya?