Monday, December 27, 2010

tolong berhenti buleh?

bye!

Sunday, December 26, 2010

Friday, December 24, 2010

Safe Journey

Sudah tidak meletakkan beg tangan di celah tempat duduk pemandu.

hari tu beg tangan dah tertolak gear ke semulajadi (N == Neutral)

patutla tekan-tekan minyak, tapi kelajuan semakin menurun.

sekarang dah tukar posisi beg tangan.

untuk mengelak kejadian yang tidak diingini, seperti... (isi sendiri)

bye.

-
-
-

*terpaksa letak macam ni*

Tuesday, December 21, 2010

Macam best je..


wish to own this book.

:(

aalaaaa u all, RM45.90.

owh please.

waaaaaaaaaaaaaaa!!

Thursday, December 16, 2010

cerita semalam.

okies, aku memang kelam kabut semacam.

mati-mati aku ingat temuduga pukul 9.00pg.

padahal pukul 8pg.

pukul 8 pagi masih berhegeh dekat2 tempat temuduga.

waaaaaaaaaaa!!!!!

gambar pun aku tak kepilkan.

tu yang pelik, apa hal tak payah letak gambar kat borang ni.

rupa-rupanya ada la.

aku je tak nampak!

terpaksa la pakai klip kertas nak lekatkan gambar tuh.

:(

bila aku nak berubah ni?

tolong cakap!

sebab lain aku lewat adalah masih lagi bermain komputer sebelum interview, budget nak studi kejap la pajak. sila tengok apa jadi sekarang ni??
ini bukan gambar yang dilekatkan dalam borang permohonan!sekian.

Tuesday, December 7, 2010

Cerita Celah Kain

saya memang tak akan pernah kurus :'(

kamu boleh pura-pura kurus kalau pakai baju ni,serius!

bulat-bulat

usya spek baru.nak!nak!nak!

snowman lebih putih dari orang bulat.

---------
bosan! baru makan nasi tadi. kamu orang?

ok bye!

Monday, December 6, 2010

perihal budak GEMUK!

i was nearly lost my temper.

stupid punya budak gemuk.

dah la macam bola!!!

macam ni nak suruh aku hormat kat korang?

boleh jalan.

main-main handphone.

macam la cantik sangat.

sakit hati aku.

jawapan macam taik, macam makanan kau kot.

ye, aku betul-betul marah!!

Friday, December 3, 2010

3hb Dis

Kat mana nak check mtest result?

Terima kasih.

- - - - - - - - - - - - - - -

kemaskini.

3. A110E0000P Bahasa Inggeris (SK)
4. A150E0000P Bahasa Inggeris (SJKC)

aku apply no 3. tapi dalam surat panggilan temuduga aku isi no 4.
waaaaaaaaaaaaaaaaa!
:'(
akukan selalu cuai.

Thursday, December 2, 2010

Tolonglah saya!tapi jangan buat harapan palsu

Amat-amat memerlukan bantuan!

yuran pengajian= RM x+RM y

aku ingatkan yuran pengajian adalah RM x sahaja.

baru ni gatal nak check yuran dan ia berjumlah RM x + RM y.

duit belanja cukup-cukup RM y.

:'(