Monday, February 28, 2011

menakutla pulak . sila refer gambar


honestly, i am not the type of person yang susah nak tido.

teringat time matrikulasi dulu, kawan-kawan aku kata, 'kalau letak tepi tong sampah pun masih boleh tido.'

jahatkan budak-budak ni?

aku kecik hati sekejap je.


...

now i was like having insomnia.


might be because worried of something. ntah.

esok aku kerja la.

:'(


waaaaaaaaaaaaaaa!!

Friday, February 25, 2011

perkara karut

SMS :
'tengah kerja kuat. nak beli beg
buffelli'

...

hahaha!

mana ada jenama macam tuh.

mengarut je.

sila teka beg apa?

Thursday, February 24, 2011

Wednesday, February 23, 2011

mati!

kalau tersuka kat suami orang boleh ke?


...

mungkin aku perlu berhenti baca blog orang tuh?

waaaaaaaaaaa!!!

namaoo.

:'(

Monday, February 21, 2011

dipinggirkan


saya sedar!

salam.

...

mood yang lain.

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

kembalikan nama aku.

ek apadahal?

sekarang nama dah ada masalah dengan bank.

macam mana nak settle?

:'(

Friday, February 18, 2011

our college, Leticia

today's style.jubah harimau

'Ummu, where do you get this tudung?'
'oh, i bought it from Jalan Masjid India'
'oh..it's nice! i want to get one.'
:)

menangis-nangis

SMS 1:

'tengok lauk kat kedai tu sedap-sedapla. tapi tengok je la nak buat macam mana'

SMS 2:

'laponyeh..'

...

haha!

tak tahu nak sedih ke apa.

yang pasti aku dah tergelak.

:)

maafkan ayg, bulat.

pasal dah minta duit, sekarang abang pula yang sesak.

woha!

Thursday, February 17, 2011

terlebih rajin

dah satu kerja pulak aku nak memadam papan putih!

tuh la syok sangat nak bagi exercise.

last-last marker pen permanent punye aku tibai.

waaaaaaaa!

ko agak-agak budak tupai nak tolong tak?

mestila tak.

cis.

Wednesday, February 16, 2011

gembira dapat tido dengan mak :)

'gerak balik pukul berapa ni?'

'kejap lagi'

(mata masih pejam!)

.....

huh!

kejang kaki.

hari ni dari kampung terus ke opis.

hebat bukan?

keluar je Duke, jalan memang sesak sangat-sangat!

takut je tak dapat sampai on time.

tapi berjaya juga!

ok bye, muka dah lesu gila ni.

boleh pejam ke agak-agak?

woha!

Monday, February 14, 2011

Saturday, February 12, 2011

Thursday, February 10, 2011

kurang ajar sungguh!

video

kalau pun nak ajar binatang jangan la sampai sepak terajang!

tak pegang anjing, tapi sangat kesian.


:'(

Wednesday, February 9, 2011

Wednesday, February 2, 2011

woha!

kek tepak sireh yang diidamkan.

Kek tak dapat dibuat?

ape macam sekarang ni?

Order kek lain la nampaknya,

sekian.