Monday, May 30, 2011

................................

:(

Thursday, May 26, 2011

ape jadi hari ni?ala...teke je la!


agak-agak aku bayar tak??

tersalah fahaman

'ok pusing kanan habis..'


'ok pusing kiri habis pulak..'



'ok, nampak tak petak tuh, huh masuk la..'



'errr, bang. saya nak keluar parking, bukan nak masuk.'



'lah..ye ke?ingatkan nak masuk parking.'



...



mesti penatkan orang tuh berlari-lari nak tolong aku?



haha!


jap, jap.


tapi apesal aku blur sangat dok ikot arahan die?


waaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Friday, May 20, 2011

entri paling bodoh

start now onwards kami akan pindah bangunan lama.

:'(

pindah-randah bukan kerja senang.

students keep complaining, macam babi!.

boleh tak student bagi alasan 'tak pakai uniform, daripada kena merit, baik balik rumah dan rehatkan fikiran'

stupid punya alasan.

macam otak depa juga kot!

aku hampir nak hempuk je kepala budak-budak tuh tadi.

serius!

Thursday, May 19, 2011

tiada masa?

ye, tempat aku memang semak.

senang cakap paling semak dalam opis ni.

tak pasti zaman bila baru dapat kemas.

ini baru satu side.

sebelah lagi?nauzubillah.

Monday, May 16, 2011

Sim Kad Gembira!

inila sim kad Happy kat Thailand.

dtac, apa makna? Datacom Thailand kot..pajak!!

...

Fakta menarik!

1. Sim kad ni berharga 49 bath.

2. Kena beli reload berharga 100 bath kalau mahukan harga di atas, otherwise sila bayar 490 bath untuk sim kad sahaja.

3. Sangat teruja dapat melefon nombor orang di Malaysia, tapi apadahal pompuan Siam jawab?

4. Menghantar SMS seperti ' dah sampai kuil Siam' menggunakan perkhidmatan Celcom adalah tidak berbaloi-baloi, pasal apa, kena cas Ringgit Malaysia 2 untuk sekali SMS. :'(

5. hanya dua kali reload 100 bath selama 3 hari berada di Siam. Eh eh. Mahal ke?

6. Apasal tiba-tiba aku cerita pasal benda ni???

Sunday, May 15, 2011

Saturday, May 14, 2011

dalam kot

nampak itu merah?

terkena pisau cukur masa menggago nak cari berus gigi.

meleleh-leleh darah, macam mana nak amek wuduk?

jangan tanya pisau cukur untuk apa.

pok kang.

BUKAN aku punya!

Thursday, May 12, 2011

bukan salah saya

'nak kunci'

'waaaaaaaa!!! sorry'

'laaa...kenapa bawak kunci kereta?'

'entah la..tak sedar macam mana boleh terambil.'

:'(

---


macam mana cara nak masuk office sekarang ni?


cuba beritahu.


siapa yang terambil kunci kereta tu ek?

Tuesday, May 3, 2011

kawin ke studi?

sekarang aku dah blurrrrr.

:'(

masih tinggal 12 hari untuk buat pilihan