Thursday, March 29, 2012

jangan percaya bulat-bulat.

Atas bukit, jam 12.05 am.

masa turun bukit, Abang burger kata jimat minyak.

Padahal, moto tak leyh start.

Ni semua pasal steak 5 ringgit tu.

ok bye

Wednesday, March 28, 2012

Cikgu yang stress

Sorang-sorang muka macam ni masa mengira maths.

Rasa macam nak penyepak!

Tuesday, March 27, 2012

Sibuk nak berkenalan.

Apa bini orang ni hot sangat ke?

kahhhhhhhhhhhhhhhhh.

ok, sebenarnya aku takut.

abang hidung jambuuuuuuuuuuu!tolong saya.

Friday, March 23, 2012

Waktu hujan


'abang rasa ada short la kereta ni'


'apasal?'



'ye la, setiap kali nak hidupkan enjin kereta mesti wiper akan bergerak sekali.'



'erk.'



kahkahkah.



yang sebenarnya aku yang gerakkan wiper.



misteri betul!

Wednesday, March 21, 2012

Hitachi konon.

'periuk nasi untuk masak nasik je la!'

'eleh, die tuh masak megi dalam periuk api tuh.'

erk.

kahkahkah.

tahu salah yang mana?

Tuesday, March 20, 2012

lagiiiiiiiiiiiiii


Tayar kereta memang dah botak habis,




aduhhh.





Ada sesiapa nak hulurkan bantuan?





woha!





Bangla kedai tayar bawah ni malas nak tampal balik dowh.

Friday, March 16, 2012

Masalah betul.





Siapa cakap Google Talk bagus?





Kalau dah jadi macam aku niiiiiii.....





waaaaaaaaaaaaa!





sungguh memalukan.





Aku dah salah klik :(

Monday, March 12, 2012

Sunday, March 11, 2012

ye, memang hitam!



masa bergambar dengan mak, keluarga pengantin lelaki tengah sibuk cari parking dalam hujan.

:)


terima kasih buat semua yang menghadirkan diri ke majlis kami.yang turut mendoakan pun, terima kasih daun keladi.