Thursday, April 12, 2012

pangggg!!!

Memang macam haram.


Dah la tengah-tengah hari buta.



Cuba bayangkan, cuma ada satu petak kosong, tapi kereta sebelah ni macam lahanat!


Sipiiii je nak kena dah kereta ni.

Tapi aku realize, kereta ni milik salah seorang budak opis.

bodoh tak ada manners.

4 comments:

NADIHA FATIMA (?) said...

baru dapat lesen kot. so fail lagi nak parking2 ni

xpun sebab die tgh nak cirit birit so nak cepat xsempat nak betul kan.
relax la kak oi

oren merah said...

nak berak pon, kalau xmenyusahkan org lain xpe la nad.
tengah hari terbakar die buat hal.waaaaaaaa!

Aujinz said...

calor kannn...

oren merah said...

jangan buat hal.