Saturday, March 30, 2013

Ohohoiiii

Cuba anda teka, berapa lamakah diambil oleh zirafah untuk mengadung anak pertama

Kalau peminat Animal Planet mesti tau.

Ya betul jawapan dia...

15 bulan.

Relax je kan, lebih setahun 3 bulan.

Aku pun belum beranak lagi ni.

Dah terlebih 3 hari.

Ok bye.


Wednesday, March 27, 2013

Kekakiannnn

Ok takut tak tengok gambar kaki macam ni?

Inilah perbezaan tahap kegemukan kaki kami.

SObsss.

Ini hari suppose saya beranak, tapi masih tak ada lagi tanda untuk bersalin.

Ya Allah, permudahkan laaaaaa urusan bersalin nanti.

Sunday, March 24, 2013

Malam tadi

Jam 4 pagi.

Terasa sakit perut dengan tiba-tiba.

Selalu terjaga sebab lapar.

Tapi yang ini bukan.

Dalam 10 kali la jugak.

Fikir nak pergi hospital juga, tapi macam malas, sebab takut kena tahan, tapi sebenarnya belum nak bersalin lagi.

Ok, takut la juga memikirkan kena duduk di rumah seorang diri.

Harap-harap tiada perkara buruk berlaku.

Monday, March 18, 2013

Semalam punya cerita

'Abang, bangun! dah pukul 7!'

'Huh, pukul 7 pagi?'

'Haha! Bukan la.7 petang.'

'Astaghfirullahhhalazim...'

Menggelabah nak pukul 7 pagi hari Isnin.

Tu la, lain kali jangan tidur lepas Asar.

Saturday, March 16, 2013

Melawat baby Khayr




Amacam, Pao ada tak ciri-ciri menjadi ibu mithali?

Hiks.

Tak puas la jumpa sekejap je.

Rasa nak lepak sampai malam.

Eh.

Thursday, March 14, 2013

Kemas kiniiii paling terkiniii

Oho, yang sebenarnya baby saya dah menghampiri berat 3.3kilo.

Amacam?

Boleh ke bersalin normal?

woha!

Wednesday, March 13, 2013

Hampirrr

Hai.

Pagi tadi sakit perut yg berpanjangan.

Masa bawa kereta dah kepala tune ke lain.

Ingat nak bersalin je.

Tak singgah office pun, terus pergi Hosp. Ampang.

Ok, baby saya sihat.

Tapi doktor cakap, "Besar semacam je. 3.5kilo ada ni"

Owh, gemuknya baby saya.

Bukan mak dia ok.

Esok mungkin last scan di KK, maka sila nantikan update berat badan saya baby saya.

Thursday, March 7, 2013

Pengembangan bersiri.

Hai.

Apa khabar?

Hari ni saya pergi pemeriksaan doktor lagi.

Setelah 2 minggu, berat badan naik 1.1kilo.

Wow!

Oklah, bye.