Friday, December 26, 2014

Morning View from Mekong Thmey Appt.

giler rindu..

oii..berangan.

siapkan kerje cepat!

kenapa ehh? nampak sangat nak pergi lagik.

erkkk

Tuesday, December 23, 2014

Anak-anak (baca: mood mengeluh) T____T

Fuhhh...
Printer aku rosak.
Apasal huh?
dan-dan ini la dia nak main-main.
Aku syak Hanna penyebab rosak sebab dia masukkan benda ni dalam printer.
Menangissss.

Menyesal pulak belikan..huahhhhhhh

Friday, December 12, 2014

The road taken.

Tarik nafas panjang-panjang.

Alhamdulillah..tak kena fire dengan SV.

Kalau tak, mahu aku meraung-raung dalam bilik dia.

:D

Ada tinggal 17 hari untuk submission final report thesis.

Chapter 3 je yang paling complete..yang lelain nan hado.

Kawa-kawan, mohon doakan saya lulus dengan distinction untuk master dissertation. 

Amin.


Note: Tak pernahhhh merasa 4 flat. (baca dengan nada sedih)

Tuesday, December 9, 2014

Dalam banyak-banyak pau.

Oh...i miss this girl so much.

Tak tahu apasal dia menghilangkan diri.

Aku syak die dah ada BF kot.

Gambaqq cilok kat facebook budak ni.

Thursday, December 4, 2014

...

DISSERTATION is killing me!

was not in a mood of writing, since don't even know where to start.

:(

i am dead meat.

Ya Allah, help me please.


Monday, December 1, 2014

Nama Gaban memang Legend. The lagendaryyyy.

Semalam pergi majlis kahwin kawan sekolah rendah, kawan kampung.

Sebab yang menguruskan kerja kahwin tu, abang pengantin.

Jadi, dia tak berapa nak kenal kawan-kawan pengantin.

"Kenal tak saya?"

"Siapa ye, ingat-ingat lupa la."

"Oh, saya adik Zul."

"Zul mana ye?"

"Zul Gaban."

Fuhhhh...itu jam juga abang tu kenal.

Selamat Penagantin Baru buat Lan dan Norfa.

Nama macam laki aku, nasib bukan laki aku yg naik pelamin lagi sekali.

Gambar FB. Malas nak transfer gambo.
Nota kaki tangan: 1) Zul adalah abang ke-3.  2) Semalam laki aku gelak bukan main dengar nama Zul Gaban